Chip Tuning Yazılım Nedir?

SERGEN DEMİRCAN / 24.04.2024 / SON DÜZENLEME 2019-04-11 11:19:05
Chip Tuning Yazılım Nedir?

Chip tuning işlemi araçlarda bulunan motor ünitesinin değiştirilmesi olarak ifade edilmektedir.

CHİP TUNİNG / YAZILIM NEDİR NASIL YAPILIR?

Chip tuning işlemi araçlarda bulunan motor ünitesinin değiştirilmesi olarak ifade edilmektedir. Chip tuning işlemi genel olarak araçlarda kullanılan yakıt miktarını azaltmak ve araçların tork ve güç sınırlamalarının kaldırılması amacıyla yapılmaktadır. Chip tuning işleminde ayrıca hız sınırlarının kaldırılması azaltılması motor gücünün artırılması ve düşürülmesi işlemleri de yapılabilmektedir.

CHİP TUNİNG İŞLEM SIRASI

Araç üzerinde bulunan orijinal yazılımının okunması ve bilgisayara yedeklenmesi. Orijinal verilerin okunduktan sonra düzenlenmesi(Remap) Düzenlenen verilerin araca tekrar yüklenmesi

CHİP TUNİNG İŞLEMİNİN ARACA ZARARI VAR MIDIR?

Chip tuning işleminin araca herhangi bir zararı olmamakla beraber aracın performansını ve motor ömrünün uzamasına faydası vardır.

REMAP İŞLEMİNİ KENDİMİZDE YAPABİLİR MİYİZ?

Remap işlemini gerekli programları tedarik ettikten sonra kendimizde yapabiliriz ancak ileride herhangi bir sorunla karşılaşmamak için profesyonel bir ekipten yardım almalıyız.

CHİP TUNİNG ESKİ HALE GETİRİLEBİLİR Mİ?

Chip tuning işlemi dilendiği zaman kaldırılıp araç ayarları eski hale getirilebilir. Bu işlem için ise gerekli programların yanı sıra daha önceden yedeklemeye aldığımız eski yazılım dosyaları kullanılabilir.

YouTube kanalımız üzerinden chip tuning uygulama videolarımızı izleyebilirsiniz.


YORUM YOK

YORUM YAZ

FİYAT TEKLİFİ İSTE

YUKARI