Amerikan Oto Cam Filmi Uygulaması

SERGEN DEMİRCAN / 18.04.2024 / SON DÜZENLEME 2020-07-23 13:18:58
Amerikan Oto Cam Filmi Uygulaması

Neden Amerikan cam filmi? Amerikan cam filmi hakkında tüm merak ettikleriniz bu yazımızda.

Zencar oto servis olarak İstanbul Bağcılar Mahmutbey de hizmet veren oto servisimizde hem blog üzerinden müşterilerimizi bilgilendiriyor hem de ustaya sor platformumuz üzerinden müşterilerimizin aklına takılan soruları ustasına sormasını sağlıyoruz. Cam filmi ile ilgili daha fazla bilgi almak için servisimize gelebilirsiniz.

Araç camlarının filmler ile kaplanması aracın kozmetik olarak daha başarılı bir duruş sergilemesini sağlamaktadır. Ayrıca oto cam filmi araç içerisine giren güneş ışığını büyük oranda keserek özellikle uzun yolculuklarda araç içerisindekilerin güneşten etkilenmelerini minimuma indirmektedir. 

Cam filmi birbirinden farklı uygulamalarla gerçekleştirilmektedir. Piyasa da en yaygın olarak bilinen ve kullanılan, kaliteli oto cam filmleri arasında yer alan Amerikan oto cam filmleri en çok tercih edilenler arasında yer alıyor. Amerikan cam filmi numaraları, cam filminin koyuluğunu ayarlamak için kullanılan numaralandırılma sistemidir. Bu sistemde 1 numaralı Amerikan cam filmi açık tonlardadır. 2 numaralı cam filmi ne koyu ne açık denilebilecek orta seviyede karanlığa sahiptir. 3 numaralı Amerikan camlı filmi ise en koyu renkli olanıdır. Araç içinin görülmesinin mümkün olmadığı bu cam filmi yüksek koyuluğa sahiptir. 

Amerikan oto cam filmleri kalitesinden dolayı uzun ömürlüdür. Bu nedenle bazı Amerikan oto cam filmleri sararma ve solmaya karşı ömür boyu garantilidir. Uzun yıllar ilk günkü kalitesiyle kullanım imkanı sağlamaktadır. Güneşin yıpratıcı etkisinden dolayı zamanla renginde açılma veya morarma meydana gelmemektedir. 

Amerikan cam filmi fiyatları belli bir standarda sahip olsa da uygulamalardaki değişimler, araç ebatları gibi farklı korelasyonlardan dolayı değişim göstermektedir. Amerikan cam filmi fiyatları, orijinal cam filmi uygulamalarında kendini belli etmektedir. Amerikan cam filminin kalitesi kadar filmi uygulayan kişilerin bu alanda gerekli deneyime sahip olması oldukça önemlidir. Çünkü filmin cama çekilmesi esnasında oluşabilecek çizikler veya kabarcıklar sadece uzmanlar tarafından çekilen cam filmlerinde ortaya çıkmazlar. 

Amerikan oto cam filmini korsanlarından ayırmak gerekmektedir. Bunu yapmanın ilk aşaması Amerikan cam filmi uygulama merkezlerinin güvenilirliğidir. Alanında uzman ve tanınan merkezler çevreye güven sunmaktadır. Ayrıca uygulama merkezi tarafından gerçekleştirilen işlemler kullanıcılar tarafından deneyimlendikçe yorumlanır ve olumsuz durumlar paylaşılır. Gerçek Amerikan cam filmi kullanılıp kullanılmadığı yorumlardan kolayca anlaşılabilir. 

Amerikan cam filmi çizilmeye karşı dayanıklıdır. Montajı esnasında işçilik hastası veya orantısız güç uygulanmadıkça çizilmez. Camda pürüzsüz bir görüntü oluşturmalıdır. 

Amerikan cam filmi muayeneden geçer mi? Bu soru son zamanlarda oldukça fazla sorulmaktadır. Yazımızı hazırladığımız 2017 Eylül ayı itibariyle bu soruya cevaplar vereceğiz. TÜVTÜRK muayene istasyonları birçok kriteri göz önünde bulundurarak araçların geçmesini veya kalmasını kararlaştırmaktadır. Bu kriterlerden birisi önceki dönemlerdeki mevzuat veya yönetmeliklere göre cam filmleridir. 2017 Eylül ayı itibariyle cam filmleri ağır kusur kategorisinde değerlendirilmemektedir (düzeltme: bu iş bir bilmeceye dönmüştür. Son durum hakkında güncel haber sitelerini takip ediniz). Hafif kusur alarak muayene kağıdına işlenen cam filmi, aracın muayeneden geçmesi hususunda bir engel teşkil etmemektedir. Burada bir detaydan bahsetmek gereklidir; aracın ön camına yapılmış olan cam filmleri görüş açısını bozuyor ve görme mesafesini düşürüyor ise ağır kusur olarak belirtilerek muayeneden geçmeyebilir. Bu her cam filmi için geçerli değildir, sadece görüş açısını engelleyebilecek özellikteki cam filmleri için geçerlidir. 

Farklı markalar tarafından üretilen Amerikan cam filmleri dünya genelinde yaygın olarak kullanılmaktadır. Lumar Amerikan cam filmi markası olarak yıllardır Amerikan cam filmi piyasasında bulunmaktadır. Lumar Amerikan cam filmi, özel cam filmi merkezlerinde uygulanmaktadır. Uygulanmasında profesyonel çalışma gereklidir. Bunun sebebi oldukça kaliteli olan bu filmin montajında herhangi bir işçilik kusuru bulunması istenmemesinden ve müşteri memnuniyetinden dolayıdır. Lumar Amerikan cam filmi, uzun yıllar ilk günkü gibi kullanım imkanı sağlamaktadır. Güneşten dolayı herhangi bir solma, renginde açılma yada morlaşma meydana gelmemektedir.

Amerikan cam filmi uygulama merkezlerinde kullanılan oto cam filmi montajı için gerekli aparatlar ve makineler bulunduğundan emin olmanız sorunsuz bir montaj için oldukça önemlidir. Ayrıca orijinal Lumar Amerikan cam filmi kullandığını teyit etmeniz, cam filmini uzun yıllar sorunsuzca kullanmanızı sağlayacaktır. Profesyonel olarak gerçekleştirilen Lumar Amerikan cam filmi uygulamalarında herhangi bir baloncuk yada çizilme meydana gelmemesi gerekmektedir. Cam ebatlarından küçük film montajı gerçekleştirilmemeli, camın tüm alanı filmle kaplanmalıdır. Belirtilen bu kriterleri yerine getirebilecek olan yerler profesyonel özellikteki yerlerdir. Lumar oto cam filmi uygulamasından yüksek verim elde etmek için profesyonel Amerikan cam filmi merkezlerini tercih etmelidirler. 

Yazımızı tamamlamadan önce belirtmek gerekir ki, her bölgede yada kişiden kişiye değişen Amerikan cam filmi numaraları incelenmeden montaj gerçekleştirilmemelidir. İstek ve ihtiyaçlarınıza en uygun Amerikan cam filmi numarasını tercih ettiğinizden emin olmalısınız.

Oto cam filmleri hakkında genel bilgiler almak istiyorsanız tıklayınız.

İstanbul Bağcılar Mahmutbey de bulunan oto servisimize gelerek oto cam filmi hizmetimizi alabilirsiniz. Fiyat ile ilgili daha fazla bilgi alabilmek için servisimize gelebilirsiniz. Uygun fiyat kaliteli hizmetleri kaçırmamak için arayıp randevu alabilirsiniz. Zencar İstanbul Bağcılar da hizmetinizde.

 Zencar Özel Servis Tanıtım Videosu

Bu video ile zencar özel serviste yapılan çalışmalar hakkında bilgi vermeye çalıştık. Türkiye'de ilk olan A'dan Z'ye servis konsepti ile özel servise ve araca dahil her alanda hizmet vermekteyiz. Bizler için kaliteli hizmet ve uygun fiyat müşteri memnuniyeti için en önemli değerlerden biridir. YouTube kanalımız üzerinden örnek uygulamalı videolarımızı izleyerek bilgi alabilirsiniz. 

Ayrıca sizler için hazırladığımız servisimize gelmeden sorularınızı sorabileceğiniz ustaya sor platformu üzerinden ürün hizmet ve fiyatlarımız hakkında bilgi alabilirsiniz.

WhatsApp üzerinden fiyat bilgisi almak için: 0555 167 4045 numaralı telefona aracın görsellerini gönderebilirsiniz.

Zencar'da Yapılan Diğer Uygulamalar


YORUM YOK

YORUM YAZ

FİYAT TEKLİFİ İSTE

YUKARI