Türkiye'nin ilk A'dan Z'ye Oto Servis Konseptli Tescilli Özel Servisi

SERGEN DEMİRCAN / 01.05.2024 / SON DÜZENLEME 2019-03-01 13:33:09
Türkiye'nin ilk A'dan Z'ye Oto Servis Konseptli Tescilli Özel Servisi

Yeşil Otomotiv kurulduğu yıldan bu güne müşteri memnuniyetini artırarak büyümüş ve müşterilerden gelen talepler doğrultusunda da faaliyetlerini çeşitlendirme ve zencar Oto Servisini kurma kararı almıştır.

Türkiye'nin ilk A'dan Z'ye Tescilli Oto Servis Konseptli Özel Servisi

→ İletişim ve Fiyat Teklifi İçin: 0555 167 4045 (Whatsapp üzerinden görsel atarak fiyat konusunda bilgi alabilirsiniz.)

→ Ustaya Sor platformu üzerinden aracınızın özel servis kapsamındaki soruları ustalarımıza sorup cevabı mail adresinize alabilirsiniz.

1999 yılında otomotiv sektörüne adım atan Yeşil Otomotiv, oto gaz dönüşüm servisleri, oto ekspertiz servisleri ve sonax bayilikleri ile İstanbul 'da faaliyetlerine devam etmiştir. Yeşil Otomotiv kurulduğu yıldan bu güne müşteri memnuniyetini artırarak büyümüş ve müşterilerden gelen talepler doğrultusunda da faaliyetlerini çeşitlendirme ve zencar Oto Servisini kurma kararı almıştır. Bu doğrultuda İstanbul Bağcılar'da A'dan Z'ye oto servis konsepti ile Türk Patent Enstitüsü tescilli zencar markasını kurmuştur. Toplamda 2500m2'lik kapalı servis alanı ve 1500m2'lik otoparkı ile oto bakım, oto tamir, oto kaporta, oto boya, araç kaplama, boyasız göçük onarım, temizlik hizmetleri alanlarında hizmet vermektedir.

→ Adres: Mahmutbey Mah. İnönü Cadde No: 119A Bağcılar/İstanbul
→ 0555 167 4045 / Çağrı Merkezi: 212 548 19 36

İstanbul Bağcılar Mahmutbey'de bulunan Zencar yetkili servisimize gelerek ya da WhatsApp 0555 167 4045 üzerinden aracın görselini atarak fiyat bilgisi alabilirsiniz.

YouTube Kanalımıza Abone Olarak Güncel Videolarımızı Takip Edebilirsiniz. Aşağıda örnek videolarımıza göz atabilirsiniz.

Göçük hasarlı Mercedes değer kayıpsız düzeltme

Kaporta hasarlı Volkswagen Golf değer kayıpsız düzeltme

Göçük hasarlı Volkswagen ve Skoda değer kayıpsız düzeltme

YORUM YOK

YORUM YAZ

FİYAT TEKLİFİ İSTE

YUKARI